Formatge llet crua d’ovella Montgrós
Descripció: El Montgròs és un formatge artesà elaborat amb llet crua d’ovella. L’escorça és natural, rústica, raspatllada, sense presència de floridura i de color caramel. Maduració llarga i lenta
Origen: Finca Urpina, Manresa
Nota de tast: quan el tallem, desprèn un intens aroma de llet de primavera, d’ovella i de farratges frescos. El color de l’interior és groc palla tornant-se lleugerament de color caramel al voltant de l’escorça. En boca és trencadís, lleugerament granulós i amb un punt lleugerament picant i salat
Ingredients: llet crua d’ovella, quall, ferments làctics, sal marina i clorur càlcic
Conservació: entre 4º i 6º
Pes: 400 gr, 750 gr i 1,5 kg
Valors nutricionals per cada 100 grams: Kcal 479, greixos 39g, hidrats 1g, proteïnes 30g, sal 1,63g Pes: 400 grams, 750 grams, 1,5 kg
Elaborador: Formatges Urpina