Formatge semicurat de cabra amb pebre
Descripció: és el formatge ideal per tota la família. Amb tres setmanes de curació i empebrada. Lleuger i pur d’aromes
Nota de tast: el seu tall és net, blanc, cremós i extremadament suau. La cobretura de pebre li confereix un lleuger punt picant. Amb gust d’ametlles tendres i lleugerament àcid. Ens permet molts jocs per acompanyar diferents plats. A les amanides li dóna un punt elegant i és ideal per fer-ne un mil fulls amb un bon codonyat.és suau, divertit i estimulant. Aquest formatge es presenta envasat per preservar l’aroma del pebre. Pot acompanyar molt bé un plat de xató o donar elegància a una amanida
Ingredients: llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments làctics, sal marina, conservant (lisozim d’ou) i clorur càlcic
Conservació: entre 4º i 6º
Pes: 0.350 kg
Valors nutricionals per cada 100 grams: Kcal 350, greixos 28,97g, hidrats 0,5g, proteïnes 21,84g, sal 1,51g
Elaborador: Formatges Urpina