Formatge Carrat Bauma (450 gr.)
Descripció: de pasta tova i coagulació làctica. La seva crosta està feta amb carbó natural alimentari i amb fongs del tipus pennicillium candidum. Aquest combinació li confereix un aspecte i una textura molt característics que marquen la seva personalitat com a formatge. Se li dona una maduració compresa entre 21 i 30 dies
Origen: Borredà
Nota de tast: en boca presenta una textura tova, molt untuosa i fresca. La seva acidesa està perfectament controlada, amb un sabor cítric, d’olor i intensitat mitja amb notes de nata fresca i records d’iogurt. Aromes de cabra molt nets. Ingredients: llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments i sal i carbó vegetal alimentari
Conservació: entre 4º i 8º
Pes: 0.450 kg Valors nutricionals per cada 100 grams: Kcal 362, greixos 30g, hidrats 1,4g, proteïnes 21,6g, sal 1,7g
Formatgeria: Formatges Bauma