Formatge vell reserva Urpina
Descripció: formatge de llet de cabra amb una curació mínima de quatre mesos.
Origen: Finca Urpina, Manresa.
Nota de tast: per col·leccionistes d’emocions. Ric en matisos i sabors que ens traslladen en temps de quan els formatges es guardaven per a passar llargues jornades de treball. L’escorça és florida amb els matisos de celler. Trencadís. En boca hi trobem gustos de fruits secs, tardor, fulles seques i humides, i amb un punt de dolçor degut a la seva llarga curació. Un dels més tradicionals de la nostra terra.
Ingredients: llet pasteuritzada de cabra, quall, ferments lactics, sal marina i clorur càlcic.
Conservació: entre 4º i 6º.
Pes: 1.4 kg
Valors nutricionals per cada 100 grams: Kcal 366, greixos 20g, hidrats 0,9g, proteïnes 45g, sal 0,88g Pes: 400 grams, 750 grams, 1,5 kg.
Elaborador: Formatges Urpina